Theses on the same topic (having an identical keyword):

müsli

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Nutriční rozbor a optimalizace chovu vybraných druhů jedlého hmyzu v podmínkách ČR s ohledem na zdraví člověka
 (Anna Adámková)

2017, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zzff0b// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Theses on a related topic

Nutriční hodnota jedlého hmyzu
 (Ingrid Nierostková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2txv5h// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
 (Kristýna Ondroušková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Martina Mrázková)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Lenka Kostková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Alžběta Klůzová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
 (Tereza Šťastná)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l494id// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Biologicky aktivní látky müsli směsí s lišejníkem islandským
 (Lenka Kavanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ccfwf7// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
 (Petra Horáková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
 (Barbora Savarová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)