Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
čekankový sirupKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
(Dominika Walachová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
(Dominika Walachová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sirupy - tekuté slazení
(Erika Rajchová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mzdn9/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma