Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čekankový sirup

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
 (Dominika Walachová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
 (Dominika Walachová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sirupy - tekuté slazení
 (Erika Rajchová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mzdn9/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma