Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Bioaktivní látky ve vybraných bylinných a ovocných čajích
(Barbora BARTOŠOVÁ)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8jm3di// | Učitelství pro 2. stupeň základních škol / Msn-Přsn | Theses on a related topic
Bioaktivní látky v jablkách a jejich vliv na lidské zdraví
(Tereza Přibylová)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//oujtxi// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Theses on a related topic
Bioaktivní látky ve výživě člověka
(Tereza Jirková)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//efvir6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic
Biologicky aktivní látky müsli směsí s lišejníkem islandským
(Lenka Kavanová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ccfwf7// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
NMR jako nástroj k výzkumu katabolismu polyfenolů v lidském trávicím traktu
(Pavlína Koplíková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wwzgss// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Bioaktivní látky čajů z Jižní Ameriky a čajů z jiných netradičních zdrojů
(Ladislav Mucha)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uadu3t// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Aktívne látky v čučoriedkach
(Viktória Balaščáková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7gq7o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Esenciální oleje z hřebíčku a skořice
(Tereza Janošková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//asky1l// | Biomateriály a kosmetika / - | Theses on a related topic
Izolace silic hřebíčku a skořice dostupné na českém trhu a jejich stanovení metodou GC-MS a HS-GC-MS
(Jana Mátlová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jtd4e6// | Biomateriály a kosmetika / - | Theses on a related topic
Stanovení a identifikace biologicky aktivních látek ve skořici (Cinnamomum)
(Barbora Kylišová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//00r9y3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic