Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

skořice

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Bioaktivní látky ve vybraných bylinných a ovocných čajích
 (Barbora BARTOŠOVÁ)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8jm3di// | Učitelství pro 2. stupeň základních škol / Msn-Přsn | Theses on a related topic

Bioaktivní látky v jablkách a jejich vliv na lidské zdraví
 (Tereza Přibylová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//oujtxi// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Theses on a related topic

Bioaktivní látky ve výživě člověka
 (Tereza Jirková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//efvir6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic

Biologicky aktivní látky müsli směsí s lišejníkem islandským
 (Lenka Kavanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ccfwf7// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

NMR jako nástroj k výzkumu katabolismu polyfenolů v lidském trávicím traktu
 (Pavlína Koplíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wwzgss// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Bioaktivní látky čajů z Jižní Ameriky a čajů z jiných netradičních zdrojů
 (Ladislav Mucha)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uadu3t// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Aktívne látky v čučoriedkach
 (Viktória Balaščáková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7gq7o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Izolace silic hřebíčku a skořice dostupné na českém trhu a jejich stanovení metodou GC-MS a HS-GC-MS
 (Jana Mátlová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jtd4e6// | Biomateriály a kosmetika / - | Theses on a related topic

Esenciální oleje z hřebíčku a skořice
 (Tereza Janošková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//asky1l// | Biomateriály a kosmetika / - | Theses on a related topic

Stanovení a identifikace biologicky aktivních látek ve skořici (Cinnamomum)
 (Barbora Kylišová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//00r9y3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic