Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

analýza tichých vín

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
 (Tereza Ćmielová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika vybraných odrůd tichých vín
 (Jana Hupková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4eljpn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
 (Tereza Ćmielová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Klady a zápory při konzumaci vína
 (Veronika Truncová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hhu6nz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
 (Michala Sedláčková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ickazf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Antokyany v obilovinách a pekárenských výrobcích
 (Klára Hlavsová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vdj1j7// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma