Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

protein

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
 (Petra Hegerová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5rzh8o// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Kypřidla a protein v pekařských technologiích
 (Petra Hegerová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tnmlfz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kypřidla a protein v pekařských technologiích
 (Petra Hegerová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tnmlfz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma