Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
proteinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
(Petra Hegerová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5rzh8o// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Kypřidla a protein v pekařských technologiích
(Petra Hegerová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tnmlfz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kypřidla a protein v pekařských technologiích
(Petra Hegerová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tnmlfz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma