Theses on the same topic (having an identical keyword):

rybí svalovina

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa
 (Martina Zajíčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zc0v3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování
 (Jan Strašák)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gvq7fh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
 (Markéta Červenková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wggdas// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic