Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rybí svalovinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa
(Martina Zajíčková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zc0v3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování
(Jan Strašák)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gvq7fh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
(Markéta Červenková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wggdas// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma