Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rybí svalovina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa
 (Martina Zajíčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zc0v3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování
 (Jan Strašák)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gvq7fh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
 (Markéta Červenková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wggdas// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma