Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv teploty na změnu povrchového napětí a viskozity mléka v závislosti na jeho tučnosti
(Markéta Lenikusová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2wn76p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
(Zuzana BÁRTOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3j5zpx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty na změnu povrchového napětí a viskozity mléka v závislosti na jeho tučnosti
(Markéta Lenikusová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2wn76p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby a teploty skladování na viskozitu trvanlivého mléka
(Michaela Petreňová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ssobg0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma