Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kořeníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikroorganismy v hmyzích produktech určených pro potravinářské účely
(Marek Hauk)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zhjga3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Patogenní mikroorganismy v mléce
(Tomáš Krejča)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r72x0c// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy izolované z odpadních vod a jejich antibiotická citlivost
(Petr Lačný)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//z8gv5m// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie koření - stanovení a porovnání výskytu významných skupin mikroorganismů ve vzorcích koření - pepře černého celého a pepře černého mletého
(Marcela Procházková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bjxo2o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma