Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Optimalizace balení v modifikované atmosféře pro vybrané typy potravin
(Barbora Tichá)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//z4qzm3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
(Petra Skýpalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1c8xnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Použití obalů v masné výrobě
(Martina Pavlíková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5gv8p1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Balení potravin v modifikované atmosféře.
(Alena Bednářová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w587j6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
(Polina Zinoveva)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
(Pavlína Pěstová)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
(Helga Johana Hernandez Hernandez)2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Práce na příbuzné téma
Use of tea extracts in the production of meat products
(Aliaksandra Kharoshka)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
NÁVRH A GRAFICKÉ ŘEŠENÍ OBALU, PROPAGAČNÍCH TISKOVIN A UŽIVATELSKÉ PŘÍRUČKY PRODUKTU NA ZÁKLADĚ VLASTNÍHO VÝBĚRU ekologický obal
(Anna DANIŠOVÁ)2020, Bakalářská práce, Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//fslfga// | Výtvarná umění / Ilustrace a grafika, specializace Vizuální komunikace | Práce na příbuzné téma