Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.
(Mária Horečná)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//uijboy// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
(Tereza Zelinková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení suroviny pro tepelně opracované masné výrobky
(Michaela Zoulová)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q9f3j3// | Rozvoj venkovského prostoru kombinované studium / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
(Nela Tesařová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0kp8wb// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
(Pavlína Dočekalová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//49psqg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
(Markéta Pirunčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
(Eliška Knoblochová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
(Kateřina Kadlecová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
(Alžběta Vítková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6855xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků
(Tereza Chovancová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gix328// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma