Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení biogenních aminů v sortimentu zrajících sýrů
 (Kristýna Bubelová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzm271// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
 (Richardos-Nikolaos SALEK)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hj7lnx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
 (Martina Škrabalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
 (Natálie Krčmová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
 (Natálie Ogurková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
 (Simona HYBŠOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Výskyt biogenních aminů a polyaminů ve zrajících sýrech po ukončení doby spotřeby
 (Klára VODEHNALOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1yxmfx// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů
 (Pavel POJER)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//o585pn// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Polyaminy v potravinách a jejich role v živých systémech
 (Klára Škrášková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zlzka0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma