Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
 (Vladislav Vondrášek)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití přípravků pro zlepšení nutriční hodnoty zrna u kukuřice
 (Aneta Pšeničková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kz0qhq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
 (Jitka Huvarová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
 (Kristýna Stávková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
 (Dominika Walachová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
 (Kristýna Stávková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou
 (Radka Svobodová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hne0nb// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny
 (Monika Šindelářová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7qby7b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Literární stylizace černošské angličtiny a její funkčně ekvivalentní překlad (na materiálu prózy Alice Walkerové - The Color Purple, Barva nachu)
 (Věra PETRÁŠOVÁ)

2010, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//5j7ild// | Filologie / Česká filologie - Anglická filologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)