Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
(Vladislav Vondrášek)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv agrotechniky na nutriční hodnotu čiroku zrnového v podmínkách ČR
(Tereza Šenková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//45cm29// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
(Jitka Huvarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
(Kristýna Stávková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
(Dominika Walachová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny
(Monika Šindelářová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7qby7b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
(Kristýna Stávková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou
(Radka Svobodová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hne0nb// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Literární stylizace černošské angličtiny a její funkčně ekvivalentní překlad (na materiálu prózy Alice Walkerové - The Color Purple, Barva nachu)
(Věra PETRÁŠOVÁ)2010, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//5j7ild// | Filologie / Česká filologie - Anglická filologie | Práce na příbuzné téma