Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
(Viktorie Omelková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné nápoje
(Karolína Horáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a aplikace zákysových kultur v mlékárenství.
(Antonín VONDRÁK)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//soam7j// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Fermentace Chlorella sp., perspektivního substrátu pro biotechnologické aplikace
(Lívia Knapová)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cd51e/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv průběhu fermentace v závislosti na obsahu bílkovinných krmiv ve fermentu
(Barbora Rázgová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ib9zbj// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace obilovin na kvalitativní a kvantitativní výživářské parametry
(Tomáš Müller)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4goyrv// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma