Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bakteriofágKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bakteriofágová kontaminace potravin
(Klára KOCINCOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//7sajot// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
FUNKČNÍ POTRAVINY A JEJICH ROLE V GASTRONOMII
(Petr Žižlavský)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/1dgrao/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu (6501R027) / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
(Markéta Mikešová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bgb801// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma