Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
glutaman sodnýKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
(Dominika Walachová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemické vlastnosti odrůd hrušek v období zrání
(Kristýna Spurná)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//09ro6u// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Jarmila Hýžová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky
(Veronika Zbrožková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//od7r95// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
(Silvie Radomská)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti hovězího masa
(Edelina Memedliaeva)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q30to9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
(Diana Mráziková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vgctr5// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
(Jiří ŠVARC)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0oxqe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
(Lada Lukšíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a4mhgb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma