Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
(Karolína Nováková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Spotřebitelské chování při nákupu čokolády
(Ivana Vojtíšková)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r601s5// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
(Simona Kahlichová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
(Jana Hofmanová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4kl1w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
(Hana Svobodová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u70ydq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv marketingu na sociálních sítích na generaci mladších mileniálů
(Pavla Nedbalová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/78743 | Ekonomika a management / Management | Theses on a related topic
Vliv teploty na tokové chování čokolády
(Václav Bureš)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády
(Kristýna Hósová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n58hkj// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv země původu značek na nákupní rozhodování spotřebitele se zaměřením na čokoládový segment
(Nikola Spurná)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/79179 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic