Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antimikrobiální aktivita extraktů z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
(Július Zemaník)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/upmqk/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení biodostupných forem kovů v čajovém nálevu z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
(Marie Hájková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9gjqik// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita extraktů z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
(Július Zemaník)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/upmqk/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Využití kopřivy (Urtica dioica) v potravinářském průmyslu
(Václav Ohryzek)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r0u73b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení biodostupných forem kovů v čajovém nálevu z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
(Marie Hájková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9gjqik// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití květů a plodů bezu černého (Sambucus nigra L.) a plodů brusnice borůvky (Vaccinium myrtillus L.) v potravinářském průmyslu
(Eva Rozprýmová)2016, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7r42n// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Charakteristika zástupců rodu Carlavirus infikující bez černý (Sambucus nigra L.)
(Karolína VAVROUŠKOVÁ)2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//kgwgtr// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Práce na příbuzné téma
Viry bezu černého (Sambucus nigra L.) v kulturním patosystému
(Lucie SOCHORCOVÁ)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//h36czx// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Práce na příbuzné téma
Stabilita biologicky aktivních látek květenství bezu černého (Sambucus nigra L.) při zpracování
(Renata SUCHÁ)2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ld487b// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Využití květů a plodů bezu černého (Sambucus nigra L.) a plodů brusnice borůvky (Vaccinium myrtillus L.) v potravinářském průmyslu
(Eva Rozprýmová)2016, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7r42n// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma