Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analytické a senzorické hodnotenie vínnych destilátov
(Orsolya Jávorka)2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//35r6g4// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Hodnotenie vplyvu vybraných látok na organoleptické parametre vín
(Dajana Barancová)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kkmnu3// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
SENZORICKÉ HODNOCENÍ MÍCHANÝCH NÁPOJÚ
(Michal Klačanský)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
(Antonina Zaluzhna)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b2b9ys// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
(Jiří PRÁŠEK)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//77wj4o// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Systémy senzorického hodnocení vín.
(Andrea Kuchyňková)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1knz7n// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
(Michaela Voborníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
(Kamil Rozek)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yitvj1// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
(Hana Svobodová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
(Michala Sedláčková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ickazf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma