Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidační kapacitaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační kapacita absintů
(Hana Dočekalová)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9q4wei// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
(Kateřina Veselá)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
(Alena BRABCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7yx2ib// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita instantních čajů
(Štěpán Hainiš)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
(Aneta Zemánková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita hroznového vína
(Eva KÝVALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bioaktivní látky ve vybraných bylinných a ovocných čajích
(Barbora BARTOŠOVÁ)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8jm3di// | Učitelství pro 2. stupeň základních škol / Msn-Přsn | Práce na příbuzné téma
Biologicky významné látky v bylinných čajích u čeledi hvězdnicovité
(Lenka Stejskalová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//komcw5// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky medu a jejich význam ve stravě člověka
(Pavel Suchánek)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nss852// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v potravinách a jejich funkce při obraně organismu před účinky volných radikálů
(Táňa CHALUPOVÁ)2013, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//p81ln4// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma