Theses on the same topic (having an identical keyword):

Riziko

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 18 theses)
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
 (Markéta KOTRCOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//y5nvh7// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
 (Pavla SVRČINOVÁ)

2019, Disertační práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//q0n77y// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Theses on a related topic

Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
 (Michaela Nováková)

2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//f5exdx// | Podnikání a administrativa / | Theses on a related topic

Kontrolní postupy založené na principu HACCP pro rizikové potraviny z hlediska kontaminace bakterií Listeria monocytogenes
 (Tereza ELLNEROVÁ)

2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//0xp4ws// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic

Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
 (Lenka Bartošková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//64c5q7// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik - Profil: Řízení výrobních a logistických systémů | Theses on a related topic

Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení
 (Barbora Hořínková)

2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/102026 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Theses on a related topic

Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
 (Jaroslav BANÝ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sril5m// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Theses on a related topic

Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování
 (Václav Simmerl)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ydm28y// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 18 theses)