Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny
 (Marcela Horáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k6foam// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin
 (Kateřina Nořinská)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yqpwii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Modern methods of increasing the intensity of hop aroma in beer
 (Kejda Tusha)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//7faj6s// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)