Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování kvality jablečného aroma v závislosti na kvalitě zpracovávané suroviny
(Marcela Horáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k6foam// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin
(Kateřina Nořinská)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yqpwii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Modern methods of increasing the intensity of hop aroma in beer
(Kejda Tusha)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//7faj6s// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma