Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sorpční izotermaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
(Kateřina Veselá)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vibračního mletí na chemické a fyzikální vlastnosti prášku \nl{}z plodů rohovníku obecného
(Veronika Ostrá)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//kzw59a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
(Kateřina Jelínková)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ctn518// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma
Vliv relativní vzdušné vlhkosti na sorpční vlastnosti vzorků Matcha čaje
(Vojtěch Zeman)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4p5fen// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
(Kateřina Jelínková)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ctn518/JelinkovaK_Karobov_prek_LC_2018.pdf/ | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma