Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sorpční izoterma

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
 (Kateřina Veselá)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vibračního mletí na chemické a fyzikální vlastnosti prášku \nl{}z plodů rohovníku obecného
 (Veronika Ostrá)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//kzw59a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
 (Kateřina Jelínková)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ctn518// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma

Vliv relativní vzdušné vlhkosti na sorpční vlastnosti vzorků Matcha čaje
 (Vojtěch Zeman)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//4p5fen// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
 (Kateřina Jelínková)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ctn518/JelinkovaK_Karobov_prek_LC_2018.pdf/ | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma