Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Tavený sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití metod infračervené spektroskopie při studiu esenciálních olejů
 (Sára Mewaldová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o4s8g7// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pokrutin z bobulí révy vinné na antioxidační vlastnosti taveného sýra
 (Marie Kudrnáčová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wcvtl1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pokrutin z bobulí révy vinné na antioxidační vlastnosti taveného sýra
 (Marie Kudrnáčová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wcvtl1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Tavený sýr jako funkční potravina
 (Jakub Přikryl)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
 (Kateřina Grycová)

2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
 (Marie Škubníková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma