Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
(Kateřina Kadlecová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
(Denisa Vránová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ll43se// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
(Dagmar Pavelková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//czwo2k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic