Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
 (Kateřina Kadlecová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
 (Denisa Vránová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ll43se// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
 (Dagmar Pavelková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//czwo2k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)