Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
(Tomáš Konečný)2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gv2gs/ | Výživa dospělých a dětí / | Theses on a related topic
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
(Tereza Martincová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iwpomh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
(Petra Bogášová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8223/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků
(Kateřina Kodešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ozrjcm// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic
Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií
(Tereza Dvořáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//gck08o// | Biochemie a biotechnologie / | Theses on a related topic
Polysacharidy mořských a sladkovodních řas
(Ilona MUSÍLKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ea8w6q// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení stravitelnosti mořských a sladkovodních řas.
(Stanislava ŽALUDKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ntrsc5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující jakost tvarohových krémů
(Marie Moudrá)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p4rceg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic