Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
HACCPKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
(Pavla JÍLKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1ntlqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
(Věra Šmídová)2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
(Soňa Nováčková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/95xhm4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
(Lenka Nováková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//09rosv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
(Jaroslav BANÝ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sril5m// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Práce na příbuzné téma
Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
(Lenka Bartošková)2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//64c5q7// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik - Profil: Řízení výrobních a logistických systémů | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
(Veronika Kukačková)2009, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/20327 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP v konzervárenském podniku
(Juliana Provazníková)2007, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/17287 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma