Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zelenina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
 (Jarmila Šuláková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nbvpbc// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
 (Alena Jedounková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pfc8r7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
 (Alena Jedounková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pfc8r7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
 (Marek Pytlík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
 (Vlastimil Ducký)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma