Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zeleninaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
(Jarmila Šuláková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nbvpbc// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
(Alena Jedounková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfc8r7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
(Alena Jedounková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfc8r7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
(Marek Pytlík)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
(Vlastimil Ducký)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma