Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

mléko

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 13 theses)
Využití bakterií mléčného kysání při produkci vybraných potravinářských výrobků
 (Simona HYBŠOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dqjigq// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Živočišné | Theses on a related topic

Využití bakterií mléčného kysání s probiotickými účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Pavla Fialová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aqrh6o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Ivana Mešková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
 (Anastázie Paclová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
 (Lucie Červenková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě sýrů
 (Magdalena Kráčmarová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t3w2kl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích
 (Martina Tycová)

2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wdisc3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Probiotika ve výživě seniorů
 (Pavlína Zemenová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kkay1b// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Mikrobiom, probiotika a probiotická kosmetika v kontextu acne vulgaris
 (Hana Synková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9zul62// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic

Vliv probiotik na zdravotní stav králíků.
 (Anna Matoušková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sm0lsl// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 13 theses)