Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

steviol-glykosidy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic

Vliv vybraných faktorů na degradační změny aspartamu
 (Tomáš Marcin)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u6rx7z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC
 (Jana LEŽÁKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hqn6w4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic