Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

steviol-glykosidy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných faktorů na degradační změny aspartamu
 (Tomáš Marcin)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u6rx7z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC
 (Jana LEŽÁKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hqn6w4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma