Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
steviol-glykosidyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
(Nela KÜFFNEROVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných faktorů na degradační změny aspartamu
(Tomáš Marcin)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u6rx7z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC
(Jana LEŽÁKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hqn6w4// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma