Theses on the same topic (having an identical keyword):
antimikrobiální, vlastnostiKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Antimikrobiální vlastnosti medu
(Kateřina Drabová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a0ypnh// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Příprava a vlastnosti antimikrobiálních chitosanových roztoků a filmů
(Vendula Varaďová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qhx48h// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Význam zeinu jako nosiče aktivních látek
(Markéta Schuchová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ksm3n4/BAKALSK_PRCE_2018_final.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic
Možnosti využití vybraných rostlinných olejů v potravinách
(Milena Krátká)2007, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xmfhsn/BP_Milena_Kratka_2008.pdf/ | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic