Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

antimikrobiální, vlastnosti

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Antimikrobiální vlastnosti medu
 (Kateřina Drabová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a0ypnh// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Příprava a vlastnosti antimikrobiálních chitosanových roztoků a filmů
 (Vendula Varaďová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qhx48h// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Význam zeinu jako nosiče aktivních látek
 (Markéta Schuchová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ksm3n4/BAKALSK_PRCE_2018_final.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic

Možnosti využití vybraných rostlinných olejů v potravinách
 (Milena Krátká)

2007, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xmfhsn/BP_Milena_Kratka_2008.pdf/ | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic