Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Analýza profilu těkavých látek sladů s využitím modifikované\nl{} mikroextrakce tuhou fází
 (Pavla Adámková)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//cy5p2y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza profilu těkavých látek pivovarských sladů s využitím \nl{}vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází
 (Lucie Jiroutková)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//mcrdoh// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza profilu těkavých látek máku setého s využitím mikroextrakce tuhou fází
 (Michaela Martínková)

2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//huscqq// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace metody mikroextrakce na tuhou fázi pro stanovení perzistentních polutantů
 (Petr Hykyš)

2018, Bakalářská práce, Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//dq4743// | Nanotechnologie / Nanomateriály | Práce na příbuzné téma

Izolace emisí z potravinových obalů pomocí techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME)
 (Jakub Tomáško)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//ehs0ho// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin
 (Kateřina Nořinská)

2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yqpwii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
 (Lucie Pelantová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//gt8add// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu profilu těkavých látek chmele
 (Hana Štefanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uyxwfo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu piva
 (Lenka Maršíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lmzvpv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu \nl{}ječného a pšeničného sladu
 (Karolína Adámková)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//soxmsw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)