Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza profilu těkavých látek sladů s využitím modifikované\nl{} mikroextrakce tuhou fází
(Pavla Adámková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//cy5p2y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza profilu těkavých látek pivovarských sladů s využitím \nl{}vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází
(Lucie Jiroutková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mcrdoh// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza profilu těkavých látek máku setého s využitím mikroextrakce tuhou fází
(Michaela Martínková)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//huscqq// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace metody mikroextrakce na tuhou fázi pro stanovení perzistentních polutantů
(Petr Hykyš)2018, Bakalářská práce, Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//dq4743// | Nanotechnologie / Nanomateriály | Práce na příbuzné téma
Izolace emisí z potravinových obalů pomocí techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME)
(Jakub Tomáško)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//ehs0ho// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin
(Kateřina Nořinská)2015, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yqpwii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití techniky mikroextrakce na tuhou fázi (SPME) při forenzním šetření kvality vybraných potravin
(Lucie Pelantová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//gt8add// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu profilu těkavých látek chmele
(Hana Štefanová)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uyxwfo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu piva
(Lenka Maršíková)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lmzvpv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu aromaprofilu \nl{}ječného a pšeničného sladu
(Karolína Adámková)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//soxmsw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma