Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rizikoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza rizik při skladování, distribuci a prodeji ovoce a zeleniny ve vybrané organizaci
(Petr Šebestík)2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qd5r0y// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování
(Monika Ralenovská)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u1ee12// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Zdravotní a nutriční aspekty sušeného ovoce
(Barbora Richtrmocová)2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/t6nbm/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
(David Semotam)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//svlk4k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení změn při dozrávání a skladování ovoce s využitím metod NIR spektroskopie
(Petr Šnurkovič)2016, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y24vio// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Environmentální dopady a bezpečnost skladování ovoce
(Eva Benešová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//d62pad// | Technologie pro ochranu životního prostředí / | Práce na příbuzné téma
Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
(David Semotam)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z0kbc8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Změny vybraného sušeného ovoce během skladování a jejich vliv na senzorickou jakost
(Miluše HUDSKÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//npplxo// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Analýza rizik při skladování, distribuci a prodeji ovoce a zeleniny ve vybrané organizaci
(Petr Šebestík)2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qd5r0y// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Návrh modelové farmy s produkcí zeleniny
(Adam Vlasák)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zwfvpg// | Zahradnictví / Produkční zahradnictví | Práce na příbuzné téma