Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj zdravotně prospěšných výrobků na bázi čerstvých sýrů adaptovaných pro trh ve Vietnamu a v České republice
(Alžběta Kosařová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//16mk7i// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku dojnic a ve vybraném mléčném produktu
(Gabriela MAŠKOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//glmlrq// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
(Martina Nejedlíková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o3tujo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv polymorfismu vybraných enzymů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu
(Martina SVOBODOVÁ)2021, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//zb6qmg// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku koz a ve vybraném mléčném produktu
(Lenka PECOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kkfq98// | Zemědělská specializace / Biologie a ochrana zájmových organismů | Práce na příbuzné téma