Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Mystery shoppingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Marketingový výzkum a jeho konkrétní použití ve zvoleném podnikatelském subjektu
(Petr Suda)2009, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/i7w5r/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace
(Barbora Pobořilová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
(Denisa Jarošová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tzmdo/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
(Alina Koltykova)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/us1hy/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
(Ekaterina Artiukhova)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/l6q8s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Hodnocení spokojenosti zákazníků restaurace U Bazalů v Lechovicích
(Zdeňka Budínová)2016, Bakalářská práce, Soukromá vysoká škola ekonomická Znojmo, s.r.o.
• http://theses.cz/id/1b8zhd/ | Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb | Práce na příbuzné téma
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
(Klára Prouzová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/hviam/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii
(Tereza Benetková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/nuscw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
(Elizaveta Abramova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/yy3oq/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma