Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza ponuky cukrárni vo vybraných regiónoch ČR
(Lenka Zagrapanová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/d41ow/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků
(Anna Malykhina)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/f26ij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje ENPEKA, a. s.
(Adéla Gabrielová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/74153 | Finance a účetnictví / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma
Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
(Monika Šrubařová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově
(Jan Barták)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/l1ro3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
(Jitka VEJSKALOVÁ)2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma
Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
(Petra Hegerová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5rzh8o// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení Staphylococcus aureus a Bacillus cereus v cukrářských výrobcích
(Monika Vdolečková)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//pf9h6k// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
(Ludmila Gallinová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eh7n0g// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Analysis of sales and customer support in IT services
(Martin Ludík)2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rab9o/ | Informatika / | Práce na příbuzné téma