Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
skořápkové plodyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
(Veronika Baťová)2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ieijl/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
(Zuzana Pavlíčková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//olzqir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Molekulární identifikace a charakterizace klinicky významných mikromycet
(Anna VÁVROVÁ)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//x8pct3// | Chemie / Bioorganická chemie a chemická biologie | Práce na příbuzné téma
Význam suchých skořápkových plodů ve výživě
(Martina Suchá)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//948414// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
(Veronika Baťová)2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ieijl/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
(Veronika Baťová)2018, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ieijl/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma