Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
beerKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
(Veronika Malcovská)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/reyu7/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza služeb v restauracích Potrefená husa
(Daniela Černá)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5641/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita gastronomických služeb
(Roman Kubišta)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14324/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
(Lukáš Drápela)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/50914 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Analýza služeb v restauracích Potrefená husa
(Daniela Černá)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5641/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
(Lucie Kondelíková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/gt7pu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma