Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
KeywordsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
(Lucie Kratochvílová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14896/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
(Anna Votočková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10191/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma