Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sušené ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení mikrobiologické nezávadnosti potravin.
(Vendula SUSZKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//1chqkr// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sušené ovoce – rizika z pohledu nutričního terapeuta
(Anna Kadlecová)2018, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dt35s/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Sušené ovoce – rizika z pohledu nutričního terapeuta
(Anna Kadlecová)2018, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dt35s/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Kadmium a olovo v rybích výrobcích z obchodní sítě České republiky
(Lenka Sedláčková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t2xo6j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza orgánů bílé pokusné myši z inhalačních pokusů nanočástic kadmia a olova
(Pavel Šurýn)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hgn3a/ | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma