Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Označování alergenů u pokrmů v České republice
 (Nela Luzertová)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/n8yc8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Effect of hemp meal preparation on its quality
 (Aleksandra KUKLINA)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//uexhpu// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Fytotechnika | Práce na příbuzné téma

Blood meal digestion in the hard tick \kur{Ixodes ricinus}
 (Zdeněk FRANTA)

2012, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pl6yt6// | Biologie / Parazitologie | Práce na příbuzné téma

La communication commerciale de l´entreprise Easy Meal Concept, SARL
 (Michaela Hynerová)

2010, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//h0slj6// | Filologie / Odborná francouzština pro hospodářskou praxi | Práce na příbuzné téma

Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
 (Ivana Ružičová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)