Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Gestační diabetes mellitus z pohledu procesu nutriční péče
 (Klára Dospivová)

2022, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/o4y8c/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Úloha fyzickej aktivity pri ochorení diabetes mellitus
 (Vanesa Šidlíková)

2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/solgy/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Úroveň výživových znalostí pacientů s diagnózou diabetes mellitus
 (Monika DVOŘÁKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//bd4k7x// | Ošetřovatelství / Ošetřovatelství ve vybraných klinických oborech - modul vnitřní lékařství | Práce na příbuzné téma

Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
 (Pavel Koranda)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zvvdyu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nízkosacharidové (LOW CARB) stravovanie pri diabetes mellitus 2. typu
 (SOŇA MULICOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//3piqc9// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (David Urban)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lzuei/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
 (Veronika Bobková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zb5rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
 (Julius Mock)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
 (Anna Tietzová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)