Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Gestační diabetes mellitus z pohledu procesu nutriční péče
(Klára Dospivová)2022, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/o4y8c/ | Nutriční terapie / | Theses on a related topic
Úloha fyzickej aktivity pri ochorení diabetes mellitus
(Vanesa Šidlíková)2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/solgy/ | Nutriční terapie / | Theses on a related topic
Úroveň výživových znalostí pacientů s diagnózou diabetes mellitus
(Monika DVOŘÁKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bd4k7x// | Ošetřovatelství / Ošetřovatelství ve vybraných klinických oborech - modul vnitřní lékařství | Theses on a related topic
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
(Pavel Koranda)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zvvdyu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Nízkosacharidové (LOW CARB) stravovanie pri diabetes mellitus 2. typu
(SOŇA MULICOVÁ)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//3piqc9// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(David Urban)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/lzuei/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
(Veronika Bobková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zb5rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
(Julius Mock)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Anna Tietzová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Theses on a related topic